Iwan de Graaf volgt Jaap Feddes op als directeur-bestuurder van Credo

Stokje overdragen

25 mrt. 2024
Op 1 april 2024 heeft  Jaap Feddes officieel het stokje als directeur-bestuurder van de Credo Foundation overgedragen aan Iwan de Graaf.

 Jaap heeft de afgelopen jaren met name vormgegeven aan het gezamenlijke platform van de Credohuizen om elkaar onderling te versterken en verdere groei van het aantal Credohuizen te faciliteren. Als lid van de Raad van Toezicht blijft hij onverminderd betrokken bij de verdere ontwikkeling van Credo.

Iwan heeft passie voor het helpen van mensen in nood; hij zal de rol van directeur-bestuurder van Credo combineren met zijn voorgangerschap binnen de Protestantse Kerk in Nederland. Zijn speerpunten: de neuzen dezelfde kant uit krijgen, een netwerk opbouwen van betrokken partners zowel in Nederland als in België, maar vooral zoveel mogelijk kwetsbare jongeren helpen. Vanuit het geloof dat God altijd voorziet in alles wat nodig is om zijn plan te volvoeren.

Jaap: “Ik ben blij en dankbaar voor alles wat we gezamenlijk hebben kunnen bouwen de afgelopen jaren. Nu ik operationeel wat meer afstand kan nemen, kan ik me meer richten op het verbeteren van zorg voor jongeren op landelijk niveau.”

Iwan: "Het is voor mij een uitdaging om met alle betrokkenen bij Credo de schouders onder dit belangrijke werk te zetten. Wat is er mooier dan jongeren een warme, veilige thuishaven te bieden, waar ze tot rust en tot bloei kunnen komen"
Stichting Credo Foundation
Op de Dries 98
6325 HD Berg en Terblijt
 
foundation@credohuis.com / +31 6 81606990
Copyright 2024 | Disclaimer | Privacy